Uutiset

Uusimmat Viestit

Saksassa opiskelu

 

Moni meistä haaveilee opiskelusta tai edes vaihtovuodesta ulkomailla. Ulkomailla opiskelu ja asuminen ovat erittäin silmiä avaava kokemus, joka varmasti tekee hyvää jokaisen maailmankatsomukselle. Se on kokemus, jota ei ole korvattavissa millään muulla asialla. Se näyttää meille suuremman kuvan elämästä ja avaa silmämme sille, että mitä muuta maailmassa voikaan olla. Se[…]

Opiskele Norjassa

 

Norja on yksi pohjoismaista ja Suomen rajanaapuri. Kuten kaikilla pohjoismailla yleensä, Suomella ja Norjallakin on paljon yhteistä. Muun muassa Lappi on yksi sellainen. Norja on myös aktiivinen urheilumaa, joka tunnetaan maailmalla erityisesti menestyneistä hiihtäjistä.

Opiskelu Yhdysvalloissa

 

Yhdysvallat tarjoaa runsaasti opiskeluvaihtoehtoja. Maassa on yhteensä noin 4000 korkeakoulua, jotka tarjoavat opiskelijoille monipuolista opintovaihtoehtoja.Yhdysvalloissa ei ole yhteistä koulujärjestelmää, vaan kukin osavaltio vastaa itse koulutuksen järjestämisestä, mikä tekee Yhdysvaltojen koulujärjestelmästä vaihtelevan ja monimuotoisen.

Opiskele tehokkaasti

 

Opiskelu tehokkaasti ei ole sattumaa. Opettajat ja psykologit ovat tutkineet tutkimusmenetelmiä vuosia. Osa parhaista tutkimuksista on peräisin huippuyliopistoista, kuten Stanfordin, Indianan ja Chicagon yliopistoista, jossa täsmälliset kokeet opiskelijaryhmien kanssa ovat valottaneet tehokkaimpia tutkimusmenetelmiä. Opiskelijat, jotka noudattavat näitä menetelmiä, oppivat helpommin, säilyttävät materiaalin pidempään ja säästävät tuntikausia.

Opiskelu Ruotsissa

 

Jokaisella suomalaisella on varmasti jonkinlainen kuva naapurimaastamme, mutta minkälaisia opiskelumahdollisuuksia Ruotsi tarjoaa? Vaihtoehtoja on useita, haaveilitpa sitten vaihto-opiskelusta, kielikurssista tai korkeakouluopinnoista. Tutustu Ruotsin koulutusjärjestelmään ja katso hakuohjeet alempaa.